Článek

MLADÍ HASIČI TRÉNUJÍ, ZÁVODÍ I JEZDÍ NA VÝLETY

Letošní rok naše děti zahájily halovou soutěží v Žarošicích, které se zúčastnil celý okrsek, tedy Uhřice, Žarošice, Násedlovice a Dambořice. Z našich mladých hasičů se zúčastnila tři družstva – mladší žáci, starší žáci a přípravka.
Následovala soutěž v Násedlovicích, kde se soutěžilo ve štafetě CTIF a v běhu na 60 metrů s překážkami.
V květnu se zúčastnily děti výletu do Vyškova do ZOO a do dinoparku. DinoPark a ZOO PARK Vyškov představují ideální spojení, jak poznat dávno vyhynulé druhohorní obry a současnou faunu se zaměřením na domácí domestikovaná zvířata. DinoPark Vyškov se nalézá v malebném lesoparku na okraji Vyškova a dinosauři si toto prostředí doslova zamilovali. Desítky modelů v životních velikostech, 4D Kino s panoramatickým filmem, absolutně ojedinělá visutá lanová dráha DinoBike, která vám umožní pohled na DinoPark z ptačí perspektivy. Ze zooparku a zpět vás zdarma převeze unikátní silniční vláček DinoExpres.Když už jsme byli ve Vyškově, tak jsme navštívili i profesionální hasiče, kteří vysvětlili postup při výjezdech.
Naše nejmenší děti z přípravky jely do Brna do sportovního centra Bongo. Jde o zábavní park pro celou rodinu. V hale na ploše 2800 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro děti. Každá z nich představuje jiný světadíl či zemi. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu kolem světa. Na své si zde přijdou i dospělí. Bez problémů tak může u nás celá rodina dohromady strávit společný čas bez stresu a přitom si i aktivně odpočinout.
Následovala okrsková soutěž v Žarošicích a další soutěže, např. v Žeravicích a ve Velešovicích.