UHŘICE U KYJOVA

Krajina, která se rozprostírá, je nerovná, mírně prostoupená pahorky, většinou přechází v kypré, úrodné a požehnané nížiny. Říček tu není, jen pouhé svodnice. Kraj zavádky i dobrého vína, bodrých, pracovitých a hospodárných lidí, kraj slunečný, žírný, kraj beze stínu…

AKTUALITY

POZVÁNÍ NA AKCE POŘÁDANÉ MKS KYJOV

Městské kulturní středisko Kyjov vás zve do Domu kultury na koncert houslového virtuose a pedagoga Jaroslava Šonského, který se uskuteční  v divadelním sále ve středu 2. května v 19.30 hodin

 

Město Kyjov a Městské kulturní středisko Kyjov vás zvou v sobotu 5. května  od 14 hodin do estrádního sálu Domu kultury na 1. Královský košt vín. V 15 hodin proběhne slavnostní vyhlášení výsledků, od 16 hodin bude hrát Cimbálová muzika Jury Petrů.

 

Ve středu 9. května v 19 hodin se uskuteční v Domě kultury v Kyjově v rámci Seriálu dechových hudeb koncert dechové hudby Sobuláci pod vedením kapelníka Vlastislava Kostihy.

 

V úterý 22. května v 19 hodin se uskuteční v Kině Panorama v Kyjově beseda s účastníkem letošní Rallye Dakar jezdcem Tomášem Ouředníčkem a jeho navigátorem Davidem Křípalem s názvem Dali jsme ten nejtěžší Dakar aneb horor s dobrým koncem. Nenechte si ujít vyprávění a promítání neuvěřitelných zážitků z  nejslavnější rallye světa těchto dvou účastníků, kteří se speciálem Ford Ranger dojeli až do cíle na celkové 33. pozici.

 

V sobotu 26. května od 10 hodin dopoledne dlouho do noci se uskuteční za Domem kultury v Kyjově festival piva KYJOVSKÝ ŠKOPEK. Pro návštěvníky bude zajištěno na 30 druhů piv, dobré jídlo, celodenní podiový program živých kapel i nevšední zábava. Dále předváděcí akce motocyklů s možností vyzkoušení, zábavné atrakce pro děti i dospělé, soutěž v pojídání knedlíků, pivní soutěže, stylová odpočinková zóna. Celodenní vstupné pouze 120 Kč, děti do 15 let zdarma.

 

Městské kulturní středisko Kyjov vás zve v sobotu 16. června ve 21 hodin do letního kina v Kyjově na výjimečný muzikál Frida – malovat a milovat v podání sólistů a tanečníků Slovenského hudebního divadla. Muzikál plný vášně, lásky, humoru, podmanivé hudby a tance předvedený v nápaditých kostýmech na fantastickou hudbu s živým orchestrem je životním příběhem legendární mexické malířky Fridy Kahlo. Využijte zvýhodněné vstupné 470 korun v předprodeji pouze do 31. května.