UHŘICE U KYJOVA

Krajina, která se rozprostírá, je nerovná, mírně prostoupená pahorky, většinou přechází v kypré, úrodné a požehnané nížiny. Říček tu není, jen pouhé svodnice. Kraj zavádky i dobrého vína, bodrých, pracovitých a hospodárných lidí, kraj slunečný, žírný, kraj beze stínu…

AKTUALITY

POZVÁNÍ NA AKCE POŘÁDANÉ MKS KYJOV

Ve čtvrtek 15. listopadu v 19 hodin vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově do divadelního sálu Domu kultury na koncert Českého pěveckého filharmonického sboru Brno, který patří k nejužší světové špičce v oblasti vážné hudby a sborového zpěvu. V programu zazpívají kromě árií a sborů z Prodané nevěsty a Rusalky také známý sbor Židů z opery Nabucco, slavný svatební pochod z Wagnerova Lohengrina nebo strhující Borodinovy Polovecké tance.

 

Městské kulturní středisko v Kyjově vás zve v úterý 27. listopadu v 19 hodin do Domu kultury na zábavný pořad s bavičem originálního humoru Josefem Aloisem Náhlovským. Humorné vyprávění doplní písničky v podání Pepy Štrose.

 

V neděli a v pondělí 2. a 3. prosince 2018 se uskuteční v Kyjově na Masarykově náměstí a v prostorách Domu kultury tradiční předvánoční prodejní Adventní trhy. Po oba 2 dny od 10 do 18 hodin bude probíhat ve stáncích prodej řemeslného, dárkového, komerčního zboží a občerstvení. Součástí bohatého nedělního programu bude od 17 hodin rozsvícení vánočního stromu.

 

Ve čtvrtek 6. prosince v 19 hodin vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově do Domu kultury na vánoční koncert orchestru Václava Hybše. Hlavním hostem tohoto vánočního koncertu bude první dáma naší operetní scény, držitelka dvou cen Thálie - Pavla Břínková.

 

Více informací na  www.dum-kultury-kyjov.cz