UHŘICE U KYJOVA

Krajina, která se rozprostírá, je nerovná, mírně prostoupená pahorky, většinou přechází v kypré, úrodné a požehnané nížiny. Říček tu není, jen pouhé svodnice. Kraj zavádky i dobrého vína, bodrých, pracovitých a hospodárných lidí, kraj slunečný, žírný, kraj beze stínu…

AKTUALITY

POZVÁNÍ NA AKCE POŘÁDANÉ MKS KYJOV

V úterý 2. října vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově na koncert dechové hudby Skoroňáci, který se uskuteční v Domě kultury v 19 hodin.

 

Městské kulturní středisko v Kyjově vás zve v úterý 9. října v 19 hodin do Domu kultury na koncert světoznámého Janáčkova kvarteta v rámci Kruhu přátel hudby. Zbylé vstupenky je možné zakoupit v pokladně Domu kultury v Kyjově, v Informačním centru Kyjov a na www. ticketportal.cz. Využijte zvýhodněné vstupné pro seniory, studenty a děti.

 

Ve čtvrtek 11. října v 19 hodin vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově do Domu kultury na koncert Marty Töpferové a hudební skupiny Milokraj. Jejich autorské písně čerpající z českých, moravských a latinskoamerických tradic, jsou inspirovány převážně moravským folklórem, komorní hudbou, ale i hudbou Latinské Ameriky a Španělska.

 

V neděli 14. října vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově na dětské loutkové představení divadla Spejbla a Hurvínka z Prahy: HURVÍNKOVA CESTA DO TRAMTÁRIE. Využijte tuto jedinečnou příležitost vidět Hurvínka a Máničku naživo a přijďte se se svými dětmi na ně podívat do Domu kultury v Kyjově. Zbylé vstupenky je možné zakoupit v pokladně Domu kultury v Kyjově, v Informačním centru Kyjov a na www. ticketportal.cz.

 

V úterý 6. listopadu vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově na koncert dechové hudby Vinařinka s nynějším kapelníkem Stanislavem Žůrkem, který se uskuteční v Domě kultury v 19 hodin.

 

Městské kulturní středisko v Kyjově vás zve ve čtvrtek 8. listopadu v 19 hodin na divadelní představení Na ostro. Tato komedie s originální zápletkou přináší nejen mnoho vtipných scén, ale i nečekaný příběh lásky a překvapivý happy-end. V hlavních rolích se představí Leoš Noha, Kateřina Kornová a Jaroslav Sypal.

 

Více informací na www.dum-kultury-kyjov.cz