UHŘICE U KYJOVA

Krajina, která se rozprostírá, je nerovná, mírně prostoupená pahorky, většinou přechází v kypré, úrodné a požehnané nížiny. Říček tu není, jen pouhé svodnice. Kraj zavádky i dobrého vína, bodrých, pracovitých a hospodárných lidí, kraj slunečný, žírný, kraj beze stínu…

AKTUALITY

POZVÁNÍ NA AKCE POŘÁDANÉ MKS KYJOV

Městské kulturní středisko v Kyjově vás zve v neděli 9. září v 19 h do Domu kultury na koncert zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů. V koncertu zazní úchvatná Symfonie č. 9 e moll Z Nového světa Antonína Dvořáka a výběr jeho Slovanských tanců. Od Leoše Janáčka budou uvedeny Lašské tance. Nenechte si ujít tuto jedinečný kulturní zážitek v podání sedmdesátičlenného symfonického orchestru.

V úterý 11. září vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově na koncert dechové hudby Stříbrňanka, který se uskuteční v Domě kultury v 19 hodin.

Trampská, folková a countryová hudební skupina Hop Trop se představí v úterý 25. září v 19 h v Domě kultury v Kyjově. Od roku 1980 od počátku své existence hraje skupina Hop Trop ve složení: Jaroslav Samson Lenk, Ladislav Huberťák Kučera a Jaromír Šroub Vondra. Jedná se o velmi výrazné hudební uskupení, které u nás až doposud stále patří ke špičce ve všech výše uvedených hudebních žánrech.

V úterý 2. října vás zve Městské kulturní středisko v Kyjově na koncert dechové hudby Skoroňáci, který se uskuteční v Domě kultury v 19 hodin.

Více informací na www.dum-kultury-kyjov.cz